August 25, 2019, 07:10:56 PM

Author Topic: Runtime Error  (Read 919 times)

Offline chadgervais

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Time Warner
  • SD Channel #: 28
  • SD WxStar ID #: 26286
  • WxStar Version: IntelliStar
Runtime Error
« on: December 04, 2010, 08:27:25 PM »
Im getting the -2147220850 (8004028e) runtime error. I have read the other posts and tried restarting my pc, running as admin, re-installing the program as admin but nothing works.

my config builds fine in CINE, whats going on?

username: chadgervais

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #1 on: December 07, 2010, 10:16:44 PM »
Did you attempt the fix I mentioned in the email sent at the time of your account creation?

"NOTE: If you have problems after all the steps above please see this topic
http://twctodayforums.com/forums/help-and-support/windows-7vistaxp-installation-issues-resolved/"

Offline LOT8MANIS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 832
  • HD WxStar ID #: 32475
  • SD Channel #: 32
  • SD WxStar ID #: 20902
  • WxScan Ch. #: 212
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #2 on: June 09, 2011, 10:25:24 PM »
New runtime error.

Run-time error '35600': Index out of bounds

STAR ID: WdstkGA1

Offline LOT8MANIS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 832
  • HD WxStar ID #: 32475
  • SD Channel #: 32
  • SD WxStar ID #: 20902
  • WxScan Ch. #: 212
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #3 on: December 22, 2011, 12:39:02 AM »
Run-time error '-2147220850 (8004028e)':
File Open Error

Brian & Martin,
    This same error as discussed in this previous thread: http://twctodayforums.com/forums/bug-reports-37/runtime-error/, I'm getting it unfortunately. What's different is when I open up the emulator, it has trouble loading the local doppler radar, the LDL then comes up, and then the error message comes up. I don't know what is causing this problem. Everything is saved in the right folders. Whenever Christmas & New Year's are over, I'm looking forward to a reply back from either one of you. Until then, you both have a Merry Christmas and a Happy New Year as we go into 2012.

STAR ID: WdstkGA1