TWC Today/TWC Classics Forums

WeatherScan Local Emulator Project => Bug Reports => Topic started by: chadgervais on December 04, 2010, 08:27:25 PM

Title: Runtime Error
Post by: chadgervais on December 04, 2010, 08:27:25 PM
Im getting the -2147220850 (8004028e) runtime error. I have read the other posts and tried restarting my pc, running as admin, re-installing the program as admin but nothing works.

my config builds fine in CINE, whats going on?

username: chadgervais
Title: Re: Runtime Error
Post by: TWCToday on December 07, 2010, 10:16:44 PM
Did you attempt the fix I mentioned in the email sent at the time of your account creation?

"NOTE: If you have problems after all the steps above please see this topic
http://twctodayforums.com/forums/help-and-support/windows-7vistaxp-installation-issues-resolved/ (http://twctodayforums.com/forums/help-and-support/windows-7vistaxp-installation-issues-resolved/)"
Title: Re: Runtime Error
Post by: LOT8MANIS on June 09, 2011, 10:25:24 PM
New runtime error.

Run-time error '35600': Index out of bounds

STAR ID: WdstkGA1
Title: Re: Runtime Error
Post by: LOT8MANIS on December 22, 2011, 12:39:02 AM
Run-time error '-2147220850 (8004028e)':
File Open Error

Brian & Martin,
    This same error as discussed in this previous thread: http://twctodayforums.com/forums/bug-reports-37/runtime-error/ (http://twctodayforums.com/forums/bug-reports-37/runtime-error/), I'm getting it unfortunately. What's different is when I open up the emulator, it has trouble loading the local doppler radar, the LDL then comes up, and then the error message comes up. I don't know what is causing this problem. Everything is saved in the right folders. Whenever Christmas & New Year's are over, I'm looking forward to a reply back from either one of you. Until then, you both have a Merry Christmas and a Happy New Year as we go into 2012.

STAR ID: WdstkGA1