December 11, 2017, 06:35:44 AM

Author Topic: Really Minor Issue  (Read 1393 times)

Offline Al

  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 4492
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: SuddenLink
  • SD Channel #: 02
  • SD WxStar ID #: 22975
  • WxStar Version: IntelliStar
Really Minor Issue
« on: July 04, 2009, 02:12:16 PM »
the text lit up below seems to have been tampered with sometime after the alternating logos were implemented, i know it's a really, really minor issue...but it bothers me, why i have no clue...

it's also tolerable after a while, so if there isn't a fix that's fine.

Offline Tyler

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 7570
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Facebook
  • Cable Provider: Verizon FiOS
  • HD Channel #: 619
  • SD Channel #: 119
  • SD WxStar ID #: 27542
  • WxScan Ch. #: 49
  • WxScan ID #: 27543
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #1 on: July 04, 2009, 02:25:18 PM »
Hmm, I'm not seeing that. :blink:

Offline Spring Rubber

  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 2931
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • HD Channel #: 362
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #2 on: July 04, 2009, 02:28:09 PM »
Did you already trying clearing your cache? I just tested it out with your avatar but didn't have the problem. :\
<SpringRubber>   my gummy bears are hard
<SpringRubber>   :(
<SpringRubber>   PONY!
<kitty0723>    ADHD much?

Offline Stephen

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 9981
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 1038
  • HD WxStar ID #: 28111
  • SD Channel #: 38
  • SD WxStar ID #: 22694
  • WxScan Ch. #: 324
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #3 on: July 04, 2009, 02:47:55 PM »
the text lit up below seems to have been tampered with sometime after the alternating logos were implemented, i know it's a really, really minor issue...but it bothers me, why i have no clue...

it's also tolerable after a while, so if there isn't a fix that's fine.
I'm seeing this issue as well, and I've seen it for a while; before the alternating logo was implemented. Tried clearing my cache; doesn't help with the issue. Although, what I'm seeing is less minor than yours (see screenshot), but the text should be on one line; not multiple lines.

I'm using Firefox 3.5, BTW.


Offline WeatherWitness

  • Andy
  • Global Moderator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 4632
  • Gender: Male
    • View Profile
  • WxStar Version: Satellite
Re: Really Minor Issue
« Reply #4 on: July 04, 2009, 02:50:02 PM »
Could it be a Firefox issue? :dunno: I'm using IE, and everything looks fine for me. :unsure:

EDIT: Yeah, it looks like a Firefox issue because I opened this same page in a Firefox browser, and the "total time logged in" was on two lines. :yes:
« Last Edit: July 04, 2009, 02:52:47 PM by WeatherWitness »

Offline Zach

  • TV Tuner Enthusiast℠
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 8404
    • View Profile
  • Cable Provider: Other
  • WxStar Version: Satellite
Re: Really Minor Issue
« Reply #5 on: July 04, 2009, 02:56:38 PM »
Same issue as Stephen. Firefox 3.0.

I've gone off on a journey to be a moderator at another forum, but this place will forever remain home for me~

Offline Spring Rubber

  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 2931
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • HD Channel #: 362
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #6 on: July 04, 2009, 03:02:20 PM »
Same thing happens for me now that I tested it out. SeaMonkey 1.1 (Gecko 1.8) doesn't have the issue, however.
<SpringRubber>   my gummy bears are hard
<SpringRubber>   :(
<SpringRubber>   PONY!
<kitty0723>    ADHD much?

Offline Mike M

  • Weatherscan Contributor
  • Ultimate Member
  • ********
  • Posts: 18924
  • Gender: Male
    • View Profile
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #7 on: July 04, 2009, 03:25:22 PM »
Yes, I have this problem on Firefox on both my Mac and PC.

Offline Al

  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 4492
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: SuddenLink
  • SD Channel #: 02
  • SD WxStar ID #: 22975
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #8 on: July 04, 2009, 03:49:19 PM »
glad i'm not the only one...though it seems like my view is more severe =/...

IE 6 makes the forum look really  :censored: up...

the logo isn't transparent, some buttons look weird, and there is a weird field in the info box i guess...

however; they're on one line. haha...browser issue, interesting.
« Last Edit: July 04, 2009, 04:01:00 PM by 20AL09 »

Offline jtmal0723

  • Jesse T. Maloney
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 2747
  • Gender: Male
  • TWC Fan, 1998 - present
    • View Profile
    • jtmal.net blog
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 815
  • SD Channel #: 57
  • WxScan Ch. #: 101
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #9 on: July 04, 2009, 05:55:36 PM »
IE 6 cannot do transparency in PNG images. That's not something I can fix nor will I. Upgrade your browser :P

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Really Minor Issue
« Reply #10 on: July 04, 2009, 06:00:30 PM »
Internet Explorer and Opera are the only browsers I am aware of that shows the time logged in on one line.

Firefox, Chrome, Netscape, Safari, all show the time logged in as two lines. I honestly have no problem with this. Doesnt bother me at all. This is still a beta build of SMF so perhaps its a bug they are aware of.

Anyone having other problems need to clear their cache and try again.  I have seen this problem before but was easily able to get rid of it.

For those using IE6.... well perhaps use a different browser or upgrade is all I can say. It is 3 years old now but I can say ive used IE6 in the past month or so and dont recall seeing any major problems. If a recent change to this forum was the cause of those problems, im not sure if anything will be done to accommodate such a legacy browser.

EDIT: Jesse beat me too it. I agree that with a browser that old I dont seem any point in working to support it.
« Last Edit: July 04, 2009, 06:02:26 PM by Martin »