May 26, 2019, 11:09:54 AM

Author Topic: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.  (Read 5600 times)

Offline TStormWarn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Gender: Male
    • View Profile
  • HD Channel #: 362 (HD)
  • SD Channel #: 362 (SD)
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #15 on: July 22, 2010, 01:40:32 PM »
Hey TWCFreak.  I've seen your youtube channel before, nice videos.  I've tried on Win7 x86/x64 and Win7 x64 SP1 pre-beta, same error. Given recent forum posts in seems a new version will be out relatively soon so I can wait until to see if that corrects the error I am getting.  Until then I might play around with some settings but I'd rather just wait then try troubleshooting this again.   

Offline Zach

  • TV Tuner Enthusiast℠
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 8411
    • View Profile
  • Cable Provider: Other
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #16 on: July 22, 2010, 01:52:58 PM »
Hey TWCFreak.  I've seen your youtube channel before, nice videos.  I've tried on Win7 x86/x64 and Win7 x64 SP1 pre-beta, same error. Given recent forum posts in seems a new version will be out relatively soon so I can wait until to see if that corrects the error I am getting.  Until then I might play around with some settings but I'd rather just wait then try troubleshooting this again.
You might want to redo your config and see if that helps
I've gone off on a journey to be a moderator at another forum, but this place will forever remain home for me~

Offline Austin M.

  • Founder of the SKYWARNAL Network, SKi0NiC Network Server Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 540
  • Gender: Male
  • Graphical Editing + Meteorology = My life. The end
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #17 on: November 30, 2010, 08:24:37 AM »
I placed the image into the stated folder, and the emulator is still having the file open error.
OS: Windows 7 x64bit
CINE ID: skywarnalsc

Please help! Maybe it is something I have done wrong?

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #18 on: November 30, 2010, 03:19:58 PM »
Try again. There is no other reason it wont run.

Offline Austin M.

  • Founder of the SKYWARNAL Network, SKi0NiC Network Server Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 540
  • Gender: Male
  • Graphical Editing + Meteorology = My life. The end
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #19 on: November 30, 2010, 04:44:50 PM »
Tried again and wouldn't run. Gonna re-install.

Offline Austin M.

  • Founder of the SKYWARNAL Network, SKi0NiC Network Server Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 540
  • Gender: Male
  • Graphical Editing + Meteorology = My life. The end
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #20 on: November 30, 2010, 04:54:51 PM »
Wouldn't run even after re-install, June '09 update, file replacement, and everything... still getting the file read error.

Offline Zach

  • TV Tuner Enthusiast℠
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 8411
    • View Profile
  • Cable Provider: Other
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #21 on: November 30, 2010, 04:56:53 PM »
Have you tried using setaffl.exe to set your affiliate? :unsure:
I've gone off on a journey to be a moderator at another forum, but this place will forever remain home for me~

Offline Austin M.

  • Founder of the SKYWARNAL Network, SKi0NiC Network Server Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 540
  • Gender: Male
  • Graphical Editing + Meteorology = My life. The end
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #22 on: November 30, 2010, 04:59:04 PM »
No...

Edit

Yeah, I have. Still won't run.
« Last Edit: November 30, 2010, 05:00:57 PM by skywarnal »

Offline gt1racerlHDl

  • Music Playlist Uploader
  • Content Editor
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 3221
  • Gender: Male
  • Smooth Jazz Fan
    • View Profile
    • Facebook
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 847
  • HD WxStar ID #: N/A
  • SD Channel #: 47
  • SD WxStar ID #: 22622
  • WxScan Ch. #: 245
  • WxScan ID #: 20735
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #23 on: November 30, 2010, 05:25:23 PM »
it's a problem i also had before the problem is the 7's x64 capability with the emulator.

Offline Austin M.

  • Founder of the SKYWARNAL Network, SKi0NiC Network Server Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 540
  • Gender: Male
  • Graphical Editing + Meteorology = My life. The end
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • SD Channel #: 362
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #24 on: November 30, 2010, 05:47:26 PM »
Well, I have done everything everyone has told me to do, but I can't figure it out. I tried running program compatibility but I need a new key for it, and Program Compatibility usually doesn't work. Right after I start it I get the message.

Offline gt1racerlHDl

  • Music Playlist Uploader
  • Content Editor
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 3221
  • Gender: Male
  • Smooth Jazz Fan
    • View Profile
    • Facebook
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 847
  • HD WxStar ID #: N/A
  • SD Channel #: 47
  • SD WxStar ID #: 22622
  • WxScan Ch. #: 245
  • WxScan ID #: 20735
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #25 on: November 30, 2010, 06:30:54 PM »
Well, I have done everything everyone has told me to do, but I can't figure it out. I tried running program compatibility but I need a new key for it, and Program Compatibility usually doesn't work. Right after I start it I get the message.

Hopefully there is a solution to your problem like there was to mine.

Austin

  • Guest
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #26 on: November 30, 2010, 06:36:35 PM »
What was your solution?

Offline gt1racerlHDl

  • Music Playlist Uploader
  • Content Editor
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 3221
  • Gender: Male
  • Smooth Jazz Fan
    • View Profile
    • Facebook
  • Cable Provider: Xfinity
  • HD Channel #: 847
  • HD WxStar ID #: N/A
  • SD Channel #: 47
  • SD WxStar ID #: 22622
  • WxScan Ch. #: 245
  • WxScan ID #: 20735
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #27 on: November 30, 2010, 07:11:23 PM »
What was your solution?

the solution was that i had to get help from brian (cc17926) and he helped me get the emulator working try contacting him via pm.

Offline Donovan

  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 1646
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Dish Network
  • SD Channel #: 214
  • WxStar Version: Satellite
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #28 on: January 08, 2011, 10:29:03 AM »
Im getting this error Message when I run it. I have already download, and replaced all the needed files. It still won't work. I have win7 64bit if that helps.

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Windows 7/Vista/XP installation issues resolved.
« Reply #29 on: January 08, 2011, 05:58:09 PM »
Tips to try

Make sure all updated files have been installed..
Restart computer
Run As Admin
Reinstall program