October 15, 2019, 07:55:39 PM

Author Topic: Noticed Something While Configuring Local Window Weather  (Read 220 times)

Offline kb77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Verizon FiOS
  • HD Channel #: 611
  • WxStar Version: IntelliStar
Noticed Something While Configuring Local Window Weather
« on: June 09, 2019, 08:33:10 PM »
Certain image URLs from static cameras end up in a 'File Open Error' when used in the emulation. Whereas some URLs show no 'File Open Error' when used in the emulation.

Unsure if this is a bug, or if these images need to be a certain file format.

Offline cc17926

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 513
  • TWC Today Curator
    • View Profile
  • WxStar Version: XL
Re: Noticed Something While Configuring Local Window Weather
« Reply #1 on: June 11, 2019, 07:20:51 PM »
Certain image URLs from static cameras end up in a 'File Open Error' when used in the emulation. Whereas some URLs show no 'File Open Error' when used in the emulation.

Unsure if this is a bug, or if these images need to be a certain file format.

Hi there.. can you provide the user ID you are logging into CINE with so i can double-check your settings ?
My WSL stream can be found: here

Offline kb77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: Verizon FiOS
  • HD Channel #: 611
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Noticed Something While Configuring Local Window Weather
« Reply #2 on: June 12, 2019, 06:37:40 PM »
Certain image URLs from static cameras end up in a 'File Open Error' when used in the emulation. Whereas some URLs show no 'File Open Error' when used in the emulation.

Unsure if this is a bug, or if these images need to be a certain file format.

Hi there.. can you provide the user ID you are logging into CINE with so i can double-check your settings ?

Sure!

My CINE ID is kb77.