September 20, 2019, 12:23:49 PM

Author Topic: Runtime Error  (Read 3592 times)

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #15 on: January 28, 2009, 02:55:50 PM »
For those having problems, please post your id

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #16 on: January 28, 2009, 02:59:15 PM »
Alright, I switched the feed, I still get Norfolk.  However, I also have the feed on the Regional Observations and it works fine there.
Im using your config and I see St. Louis as the CC

Offline Dark Pulse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Project2612
  • HD Channel #: n/a
  • SD Channel #: 214
  • WxScan Ch. #: n/a
Re: Runtime Error
« Reply #17 on: January 28, 2009, 03:05:59 PM »
Sorry, did forget to post that. I'm assuming you mean the login ID?

In that case, mine is DarkPulse.

Offline iPod

  • Full Member
  • *
  • Posts: 134
  • Gender: Male
  • iLove iTunes
    • View Profile
  • Cable Provider: AT&T U-Verse
  • HD Channel #: 1225
  • SD Channel #: 225
  • WxScan Ch. #: n/a
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #18 on: January 28, 2009, 03:42:01 PM »
Alright, I switched the feed, I still get Norfolk.  However, I also have the feed on the Regional Observations and it works fine there.
Im using your config and I see St. Louis as the CC

I have it set for STL, and I'm getting Norfolk for the CC page.  However, for the rest of the items in the "Your Local Forecast" is STL.





There should be a like button on this forum, just like Facebook.

Offline iPod

  • Full Member
  • *
  • Posts: 134
  • Gender: Male
  • iLove iTunes
    • View Profile
  • Cable Provider: AT&T U-Verse
  • HD Channel #: 1225
  • SD Channel #: 225
  • WxScan Ch. #: n/a
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #19 on: January 28, 2009, 03:48:46 PM »
Now it working!  :biggrin:





There should be a like button on this forum, just like Facebook.

Offline Dark Pulse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Project2612
  • HD Channel #: n/a
  • SD Channel #: 214
  • WxScan Ch. #: n/a
Re: Runtime Error
« Reply #20 on: January 28, 2009, 07:54:35 PM »
Still having my error, unfortunately. :(

(Not trying to sound pushy by replying so soon, but iPod's post might've made them think it'd been resolved.)

Or did I give the wrong ID?

Offline Stormsentinel

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • HD Channel #: N/A
  • HD WxStar ID #: N/A
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #21 on: January 28, 2009, 08:56:11 PM »
stormsentinel

It's saying that it not reading the ID. I don't know what is up. Do I need to download it again? I don't know.

Offline Zach

  • TV Tuner Enthusiast℠
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 8412
    • View Profile
  • Cable Provider: Other
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #22 on: January 28, 2009, 09:07:20 PM »
stormsentinel

It's saying that it not reading the ID. I don't know what is up. Do I need to download it again? I don't know.
PM Martin or Brian to set up an ID. :biggrin:

And please correct me if I'm wrong with this, too. B)
I've gone off on a journey to be a moderator at another forum, but this place will forever remain home for me~

Offline Stormsentinel

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • HD Channel #: N/A
  • HD WxStar ID #: N/A
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #23 on: January 28, 2009, 09:21:16 PM »
stormsentinel

It's saying that it not reading the ID. I don't know what is up. Do I need to download it again? I don't know.
PM Martin or Brian to set up an ID. :biggrin:

And please correct me if I'm wrong with this, too. B)

It's set up and it got it's key but after going to management system thing it says "ID does not exist, check spelling and try again"

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #24 on: January 28, 2009, 09:23:34 PM »
stormsentinel

It's saying that it not reading the ID. I don't know what is up. Do I need to download it again? I don't know.
PM Martin or Brian to set up an ID. :biggrin:

And please correct me if I'm wrong with this, too. B)

It's set up and it got it's key but after going to management system thing it says "ID does not exist, check spelling and try again"
have you set up the configuration in CINE correctly? Have you clicked build config? Did you set your id as admin in Vista?

Offline Stormsentinel

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 52
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Cable Provider: DirecTV
  • HD Channel #: N/A
  • HD WxStar ID #: N/A
  • WxStar Version: Satellite
Re: Runtime Error
« Reply #25 on: January 28, 2009, 09:27:41 PM »
stormsentinel

It's saying that it not reading the ID. I don't know what is up. Do I need to download it again? I don't know.
PM Martin or Brian to set up an ID. :biggrin:

And please correct me if I'm wrong with this, too. B)

It's set up and it got it's key but after going to management system thing it says "ID does not exist, check spelling and try again"
have you set up the configuration in CINE correctly? Have you clicked build config? Did you set your id as admin in Vista?
I'll check that and see what happens.

EDIT:

It's works!!!!
« Last Edit: January 28, 2009, 09:37:21 PM by Stormsentinel »

Offline cc17926

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 513
  • TWC Today Curator
    • View Profile
  • WxStar Version: XL
Re: Runtime Error
« Reply #26 on: January 28, 2009, 10:05:42 PM »
.:looks for the icon to show that im rolling my eyes:.

aha! i found it!

 :rolleyes:
My WSL stream can be found: here

Offline Dark Pulse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Project2612
  • HD Channel #: n/a
  • SD Channel #: 214
  • WxScan Ch. #: n/a
Re: Runtime Error
« Reply #27 on: January 29, 2009, 01:17:14 PM »
Can I have a update on my issue, please? :p

Or am I giving the wrong ID than what you guys are expecting?

Offline TWCToday

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *
  • Posts: 6151
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Norfolk Weather Station
  • Cable Provider: COX
  • HD Channel #: 724
  • HD WxStar ID #: 029745
  • SD Channel #: 24
  • SD WxStar ID #: 22568
  • WxStar Version: IntelliStar
Re: Runtime Error
« Reply #28 on: January 29, 2009, 03:08:31 PM »
Can I have a update on my issue, please? :p

Or am I giving the wrong ID than what you guys are expecting?
Ugh we already explained. You must build your config! Did you already try that?
« Last Edit: January 29, 2009, 03:10:31 PM by Martin »

Offline Dark Pulse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Project2612
  • HD Channel #: n/a
  • SD Channel #: 214
  • WxScan Ch. #: n/a
Re: Runtime Error
« Reply #29 on: January 29, 2009, 04:45:35 PM »
Sorry, didn't see that. But yes, I did rebuild my config, several times, and the error still occurs.